Praesidium 2023-2024

Praesidium 2023-2024

Praeses: Brian Missiaen

Hey, ik ben Brian en ben van plan om er een topjaar van te maken met dit geweldig praesidium. Er werd mij gevraagd om mij kort even voor te stellen, dus bij deze vertel ik jullie graag wat meer over mijzelf. Ik ben momenteel 21 en West-Vlaming (de leeftijd zal nog veranderen, maar het accent gelukkig niet). Afgelopen 2 jaar had ik het privilege om schachtentemmer te zijn van deze fantastische Home, waar ik heel veel vriendschappen door heb kunnen sluiten. Los van de vereniging, zijn mijn passies Picon en muziek. Ik ben al 4 jaar bezig met een platencollectie te onderhouden en ben vooral voor Hip Hop/Rap. In het weekend kun je altijd vinden in Nieuwpoort-Bad, mijn moeder heeft daar een bakkerij waar ik vaak help. In de lesweek kun je me (heel af en toe) in een les rechten vinden, al wordt dat beeld van mij zeldzamer met de jaren. Zo dat was een snelcursus "Brian" voor beginners, indien jullie nog vragen hebben of zin hebben in een gezellige babbel, mogen jullie altijd een berichtje sturen. 

Vice: Alexandre Paice

Yoyo, ik ben Alexandre en zit voor mijn 3e jaar op de home. Ik ben afkomstig van regio Brussel, wat je vast wel hoort :). Ik heb verder een heel uiteenlopende muzieksmaak en sport graag. Als vice zorg ik samen met Brian dat het een onvergetelijk jaar wordt! Tot op onze volgende activiteit! 

Penning: Ellen Deforche

Hey hoi, ik ben Ellen (23j) en al 5 jaar trotse bewoner van Home Fabiola. Ik volg de educatieve master economie en heb er dan ook voor gekozen de functie penning te doen dit jaar. Als penning werk ik vooral achter de schermen mee aan activiteiten om alles financieel in goede banen te leiden.

Verder kan ik altijd genieten van een leuk feestje, een gezellige babbel of een zonnig terrasje. Mijn deur staat altijd open voor een gezellige babbel!

Tot op één van de vele activiteiten!

Groetjes x 

Secretaris: Inez Deraedt

Hey hoi hallo allemaal! Ik ben Inez, reeds 22 lentes jong en woon al sinds 2019 op de Fabiola. Na een jaartje als vieze vice, kijk ik helemaal naar uit om dit jaar jullie secretaresse te zijn! Ik ben supercontent dat we met zo een goed gevulde bende allerlei activiteiten mogen organiseren voor jullie! Ik ben met veel plezier jullie zonnetje in huis, want lachen dat doe ik graag. Maar ook als jullie met iets zitten, staat mijn deur altijd open voor een goede babbel. Daarnaast is mijn lievelingskleur blauw en vind ik panda's echt leuke beesten. Ohja, ik woon ook in (margin)Aalst, dat eigenlijk niet zo marginaal is als iedereen denkt.

ps: Boodschap aan de nieuwtjes: Kom naar onze activiteiten en leer deze sociale bende kennen, ik beloof dat jullie er geen spijt van zullen krijgen. 

ICT: Angelo Kasmi

Hey iedereen

Ik ben Angelo. Actief en oversociaal omschrijven mijn leven een beetje. In mijn vrije tijd hou ik ervan foto's te trekken.

Als ICT zorg ik ervoor dat de site altijd tip top in orde en is en help waar nodig. Iets mis met je PC? Gouden Tip vd ICT: duw op de aan knop niet eenmaal, maar twee. Werkt hij dan nog niet mee? Dan heb ik werkelijk geen idee.

PR: Amber D'hulster

Hiii,

Ik ben Amber, 21 jaar en ik studeer tandheelkunde. Na mijn mooie schachtenjaar ben ik er helemaal klaar voor om jullie PR te zijn. Ik ben dan wel een externe maar ik ben toch elke dag te vinden op de Fab. Begin je maar al te ergeren want van mij geraken jullie niet af! Als ik mezelf zou moeten beschrijven is dat niet zo heel moeilijk en kan ik dit doen in enkele woorden: blond, West-Vlaams en happy. Ik ben super enthousiast voor het komende jaar en ben helemaal klaar voor alle feestjes, bars en andere activiteiten!!! See you soon xxx 

PR: Ella Verbrecht

Heyy, ik ben Ella (20j) en student psychologie. 

Samen met Amber vul ik dit jaar de functie PR in. Dit is nu mijn derde jaar op de home en tweede jaar in deze fantastische homeraad. 

Je kent me misschien van vorig jaar al als Cultuur of het jaar daarvoor als enthousiaste schacht. Ook dit jaar zal je me vaak tegenkomen op onze activiteiten en baravonden. 

Een paar leuke weetjes om mij wat beter te leren kennen: 

Tot op een van onze vele leuke activiteiten!

xo Ella 

Feest: Jelle Stappers 

Hey iedereen,

Ik ben Jelle Kevin. Ik ben 18 jaar en studeer Industriële wetenschappen en samen met Lotte zullen wij voor de meest fantastische feestjes van de fab aller tijden zorgen. Ik eet graag lasagne van de lidl en ik heb een groot Jezus kruis op mijn kot staan (nee ik ben niet gelovig). Ik zit op de meest fantastische gang van de fabiola (gang 7 natuurlijk) en als je keer wil komen brakken na het uitgaan tis kamer 724.

Weetje van de dag: er zit 100 centimeter in 1 meter. 

Feest: Lotte Schelfout

Heyhey allemaal

Ik ben lotte, 19 jaar en orthopedagoog in wording (nee dat heeft niets te maken met voeten!! ).

Volgend jaar zullen Jelle en ik de leukste feestjes van de fab organiseren. Wij kijken er alvast super hard naar uit en hopelijk zien we jullie daar volgend jaar.

Nog wat leuke random feitjes: ik ben van Oostende, Jelle en ik kennen elkaar al 7 jaar, ik teken en schilder heel graag en ik zit op de toekomstige leukste gang van de fab (namelijk gang 7!!!).

Groetjes en hopelijk tot volgend jaar op de feestjes en andere activiteiten!!

Xoxo lotte 

Cultuur: Charlotte De Vos

Samen met Brynn kijk ik er al naar uit om jullie volgend jaar als cultuurtjes te vertegenwoordigen! Hopelijk zien we jullie snel op al onze activiteiten!

Tot snel!

Xoxo 

Cultuur: Brynn De Neve

Heyy hoii allemaal :))

Ik ben Brynn, 19 jaar oud, toekomstige professionele drugsmaker en zal dit jaar samen met Charlotte al jullie leuke cultuur activiteitjes organiseren!!!

Heb je net als ons ook al zin in de kroegentocht, quizz en zoveel meer? Kom dan zeker af naar één (of meerdere ;)) van onze activiteiten en maak veel nieuwe vriendjes op de fab.

Tot dan!! Xoxo 

Bar: Seth Jamers

Mezelf voorstellen in 10 quotes:

1) People say nothing is impossible, but I do nothing every day

2) Some days, I amaze myself. Other days, I put my keys in the fridge

3) I dance like nobody’s watching

4) I am so hot that I wonder if I am contributing to global warming, lol

5) I wake up every morning with the joy and excitement of wanting to go directly back to sleep

6) Time without purpose is a prison

7) Be the man your dog thinks you are

8) If the plan doens't work, changes the plan, but never the goal

9) They wanna see you do good, but never better then them, ... remember that

10) Be kind, ALWAYS 

Bar: Linde Schelles

Hoi hoi iedereen, Ik ben Linde. Crimineel, euh ik bedoel criminoloog in wording. Dit jaar ben ik voor het eerst praesidium binnen de Fab. Kom op woensdag zeker mijn hoofd checken achter de bar. Tot dan? 

Bar: Niels De Pauw

Ik ben Niels, geboren en getogen in Oudenaarde en studeer sociologie. Het liefste dat ik doe is voor of achter een toog staan. Daarom verzorg ik dan ook de bar in Home Fabiola in 2023-2024. 

Keizer Sport: Liam Stappers

Hey yallen! Ik ben Liam, 21 jaar oud en heel enthousiast om jullie voor het derde jaar op rij te mogen voorzien van leuke sportactiviteiten! Heb jij zin om voor Home Fabiola te rennen, springen, vliegen, duiken, val- euh ik bedoel voetballen, lopen of het uitoefenen van een andere sport waarin wij het volgend jaar zullen opnemen tegen de andere homes? Spreek Femke of mij dan gerust eens aan in de gang! Dat mag zeker ook voor niet-sportgerelateerde dingen, ik bijt niet :))



Sport: Femke Van Braeckel

Heyhoi!! Ik ben Femke, 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Voor het tweede jaar op rij zal ik met veel plezier jullie sportje zijn. Ik zal jullie volgend jaar samen met keizer Liam opnieuw voorzien van heel wat toffe sportactiviteiten. Ben je een echt competitiebeestje? Twijfel dan zeker niet om ons team te versterken bij de IHC competitie volgend jaar!!!



Cantor: Joppe Raymaekers

Ik ben Joppe en jullie cantor voor komend academiejaar. Als jullie me ooit kwijt zijn tijdens een cantus, volg gewoon het geluid van een engelenstem. Zo een beetje als in de Sneeuwwitje's film. :) 

Schachtentemmer: Preben Van Den Eynde

Aloha!!

Ik ben Preben, 20 jaar en bachelor student pedagogische wetenschappen. Owja en het belangrijkste van al, jullie schachtentemmer! Na een jaar feest is dit mijn tweede jaar in het praesidium en mijn derde jaar hier op de Fabiola. Buiten mij bezighouden met onze fantastische home ben ik ook nog animator bij Kazou en muzikant. Ik speel voornamelijk klarinet en gitaar, maar ik ben zeker ook niet bang om mijn cantusstembanden open te gooien! Enthousiast, sociaal en reisfanaat zijn een paar typerende woorden voor mij. Op mijn deur mag je altijd komen kloppen, want voor een babbeltje ben ik altijd vrij! 

Levensmotto: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Scriptor: Agnes Meeuwis

Hey hoi! Agnes, alias Aggie, in the house! Ik ben hier om jullie te vermaken met onze avonturen in de wondere wereld van Home Fabiola. En geloof het of niet, dit is al mijn vijfde jaar op dit knus, universitair stulpje. Noem het een Home sweet Home, noem het een studentenkot, maar ik noem het gewoonweg mijn persoonlijk survivalparadijs.


Wat brengt dit jaar mij?Wel, ik ben uitgeroepen tot de scriptor van de fantastische Fabbertjeskrant. Ik zorg ervoor dat jullie smakelijk kunnen lachen en genieten van mijn prachtige literaire werken. Wie weet, misschien word ik wel de volgende Shakespeare! Maar geen zorgen, ik beloof plechtig om niet met al te veel drama en tragedie te strooien! 

Milieu: Maxine Muylle

Hallo! Ik ben Maxine en ik studeer biologie, dus ik ben professionele boomknuffelaar in wording. Dit zal mijn tweede jaar op de home zijn, en ik ben superblij dat ik hier milieu ben! Ik wil graag de home even groen maken als het gras dat hier quasi door de vloer groeit.  

Zedenmeester: Angie Velghe

Hoiiii, ik ben Angie. 21 lentes jong en al 2 jaar bewoner van onze geliefde home. Dit jaar is mijn eerste praesidiumjaar, en dit als eerste zeden van Home Fabiola! Woehoeeee :))) Ik heb er keiveel zin in en hoop jullie allemaal te verwelkomen op onze cantussen (als brave cantusgangers natuurlijk ;))



Peter: Jonathan Verhelst

Hey iedereen, als kersverse prosenior neem ik met trots de functie van Peter op. Het is ondertussen m'n 5de jaar in de homeraad van Fabiola, dus ik heb al heel wat zien gebeuren en meegemaakt. Ik zie het dan ook als plicht om telkens aan te kaarten hoe het vroeger beter was en advies te geven waar nodig. Je gaat me nog steeds dagelijks zien verschijnen op onze activiteiten (want nu is het nog steeds echt goed). Ik sta altijd open voor een goede babbel en ben steeds paraat om bij te springen waar nodig.



Meter: Esther Demets

Vaste Medewerkers

Wencka Ribbens

Linn Heymans

Hey allemaal, mijn naam is Linn en ik vervul van af nu de taak van VM met heel veel zin! Vaste medewerker op fuifjes en veel meer, het wordt een jaar met ongelofelijk veel sfeer! Ik sta klaar om te helpen met grote en kleine taken en andere zaken. Tot snel, groetjes van je VM x 

Marte Verlinden

Yoww

Jullie kersverse VM Marte hier.

Ik ben klaar voor een jaar vol plezier!


Na een jaar als schacht,

sta ik het preasidium bij met man en macht!


Ik ben 20 jaar en studeer orthopedagogiek.

Verder ben ik chiroleidster en luister graag muziek.


Jullie lazen dat goed: Marte zonder 'H'!!

Ik zeg jullie dan nu dadaa


Kusjes Marte



Florian Claude